Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/1/serenex.dk/httpd.www/wp-content/plugins/social-pug/inc/functions.php on line 782

Erhvervsrengøring

Hos Serenex har vi stor erfaring inden for erhvervsrengøring. Vores erfaring, kvalitet og ikke mindst sikkerhed gør os til den fortrukne samarbejdspartner for en lang række virksomheder. Du kan se et udvalg af vores referencer længere nede på siden, eller se mere her: Referencer.

Erhvervsrengøring af høj kvalitet

Vi går meget op i at levere høj kvalitet når det kommer til erhvervsrengøring, og påtager ikke opgaver som vi ikke kan opfylde og stå inde for.
Vi anvender bl.a. arbejdsplaner for at sikre ensartethed og kvalitet der lever op til vores aftale med kunden. Læs mere om vores kvalitet.

Din sikkerhed som erhvervskunde

Vores sikkerhed er vores ry. Hver gang vi gør rent hos en kunde, stiller vi vores ry som sikkerhed – vi lever af glade kunder. Vi ønsker naturligvis at kunden er tilfreds, og vores erhvervsrengøring lever op det aftalte. Vores medarbejdere har naturligvis også en ren straffeattest – Læs mere om din sikkerhed her

Nogle af vores referencer
StepStonespotifyit-jobbankHerlev KommuneBrøndby Kommune3x34