Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/1/serenex.dk/httpd.www/wp-content/plugins/social-pug/inc/functions.php on line 782

Kontorrengøring på jeres præmisser

Hos Serenex Facility Services har vi mange års erfaring med kontorrengøring, hos nogle af de største danske virksomheder. Vi sætter altid kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og tæt dialog i fokus så kunden kan være tryg ved deres rengøringsaftale.

Vi beskæftiger kun medarbejder med en ren straffeattest og når de færdes på arbejdspladsen, er de altid iført arbejdsuniform med påtrykt firmanavn/logo og bærer billede ID. Du kan læse mere om din sikkerhed hos Serenex erhvervsrengøring her

Vi benytter svanemærkede produkter for at skåne miljøet – såvel naturen, som arbejdsmiljøet – mest muligt. Vi lever naturligvis op til alle krav – og lidt til.

Kvaliteten af vores rengøringsservice er i toppen af skalaen, hvilket vi sikrer ved at benytte arbejdsplaner, der detaljeret beskriver rengøringsfrekvensen – udarbejdet af kundens kravsspecifikationer. Dette sikrer en ensartet og kontinuerlig kontorrengøring.

Nogle af vores referencer
StepStonespotifyit-jobbankHerlev KommuneBrøndby Kommune3x34